18:33
1395/8/22مدیرعامل شرکت ملی نفتکشبرنامه ایران برای ورود به تجارت دریایی گاز سیروس کیان ارثی مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران به هدفگذاری برای ورود به تجارت ال.ان.جی (گاز طبیعی مایع شده) با مشارکت شرکت های بین المللی خبر داد و گفت: درحال آمادهسازی بزرگترین ناوگان نفتکش دنیا برای بازگشت قدرتمند به بازارهای اروپایی و عرصههای جدید بینالمللی هستیم...
کیان ارثی مدیرعامل شرکت ملی نفت کش درباره توسعه ناوگان نفتکش ایران گفت: اکنون شرکت ملی نفتکش ایران با برخورداری از 69 فروند کشتی و ظرفیت حدود 15.5 میلیون تن، بزرگترین ناوگان کشتیرانی نفتی جهان به شمار میرود.
سیروس کیان ارثی گفت برنامههایی برای توسعه کمی و کیفی ناوگان این شرکت در دست اجراست که از جمله آن میتوان به ورود به بازارهای جدید مانند ال.ان.جی (گاز طبیعی مایع شده) اشاره کرد که با مشارکت شرکتهای بینالمللی اجرا خواهد شد.
مدیرعامل جدید شرکت ملی نفتکش ایران تاکید کرد: با توجه به برنامههای وزارت نفت برای راهاندازی تاسیسات ال.ان.جی در کشور و صادرت این محصول باید از این فرصت استفاده بهینه کرد و به این بازار نیز وارد شد.
کیان ارثی برنامه دیگر شرکت ملی نفتکش ایران را توسعه ناوگان حمل ال.پی.جی (گاز مایع) اعلام کرد و افزود: هر چند شرکت ملی نفتکش ایران به کشتیهای حمل ال. پی. جی مجهز شده اما این ناوگان باید با هدف تقویت حضور کشور در بازارهای جهانی ال.پی.جی، توسعه یابد.
عضو هیات مدیره شرکت ملی نفتکش ایران یادآورشد: ناوگان ال.پی.جی بر ما محدود است، بنابراین باید شمار آنها را افزایش دهیم.
کیان ارثی همچنین به لزوم توسعه صنعت اف.ال.ان.جی(شناورهای تولیدکننده گازطبیعی مایع شده) درکشور اشاره کرد و افزود: شرکت ملی نفتکش ایران نیز در این زمینه برنامههایی دارد که امیدواریم با فراهم شدن شرایط و به نتیجه رسیدن مذاکرات، اجرایی و محقق شود.
با توجه به محدودیت انتقال گاز از طریق خط لوله، بخشی از صادرات گاز ایران به مناطق دوردست باید به صورت شناورهای حامل ال.ان.جی انجام شود که تحقق آن نیاز به ایجاد زیرساخت ها و تامین تجهیزات مورد نیاز دارد.
پس از رفع تحریم ها، گام های خوبی برای راه اندازی پروژه های ال.ان.جی برداشته و مذاکراتی نیز با شرکت های بین المللی برای ساخت این مجتمع ها در ایران انجام شده است.
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران ایرنا